troubadour

Boudewijn Hansen
Artiestennaam:
Plaats:
Wijk bij Duurstede
Samenvatting:
Vrijheid is mijn hart, muziek mijn leven. Zo trad ik al vele malen voor het voetlicht op bruiloften, feesten en in kleine theatertjes. Plezier en romantiek rondstrooiend in mijn liedjes, gedichten en vertelling. Een troubadour pur sang. Zeer geschikt als huis, tuin en open-luchtconcert. Mijn stem denkt aan Van Veen, mijn act en liedjes aan T.Hermans.
Ene Palk
Artiestennaam:
Plaats:
Enschede
Samenvatting:
Singer/songwriter met nederlandstalige liedjes, meest eigen, soms ook vertaalde covers.
Met kleine verhalen op muziek de diepte in. Melancholie met een twist.
Gewoon André
Artiestennaam:
Plaats:
Drunen
Samenvatting:
Troubadour Gewoon André zingt een bijzonder programma van luisterliedjes, zowel in het Nederlands als in het Engels, op een intieme wijze met alleen de gitaar als begeleiding. Ontroerend, meeslepend, cabaretesque, soms hilarisch en totaal innemend, en altijd met een verhaal. Heerlijk om te luisteren of om zachtjes mee te zingen.
Leon Lutterman
Artiestennaam:
Plaats:
Eemnes
Samenvatting:
Leon Lutterman heeft Inmiddels al 200 leuke, grappige maar ook ontroerende liedjes geschreven en ze worden door hem op een bijzondere manier gebracht. Met zijn stem om in weg te schuilen. Bij Leon Lutterman heeft een programma slechts een begin en een einde en alles wat daar tussen gebeurd wordt vooral bepaald door de mensen zelf en het moment.
Rob Krot
Artiestennaam:
Plaats:
Laag Zuthem
Samenvatting:
Muzikale Visites juist ook in Coronatijden voor wie juist nu een feestje verdient!
Troubadour Wim Koevoets
Plaats:
Tilburg
Samenvatting:
Troubadour Wim Koevoets verzorgt sfeervolle en gezellige optredens met ontroerende en feestelijke momenten. Hij put daarbij uit een enorm repertoire van Franse chansons, jazz-standards, popclassics en cabaretliedjes.