Singer / Songwriter

Charlotte Glorie
Artiestennaam
Plaats
Apeldoorn
Samenvatting
Wil jij jouw jubileum, reünie of kerstfeest een persoonlijk tintje geven? Verras je gasten met de humorvolle, spitsvondige en maatschappelijk betrokken cabaretvoorstelling “Bewogen & Bevlogen!” van Charlotte Glorie. Zij stemt haar luisterliederen en sketches af op jouw wensen en het gezelschap. Zo maakt Charlotte een onvergetelijke belevenis van jouw huiskamerbijeenkomst.
Trio Marcel Verheugd Nachttrein naar Lissabon
Artiestennaam
Plaats
Neede
Samenvatting
De Nachttrein naar Lissabon is een reis naar binnen. Naar die plekken die naar het licht willen. Lissabon staat voor de plek waar ware vreugde, onder de zon, het donker overstijgt. Ik heb het mogen leven. Beschrijven. En nu bezingen. Link naar de Korte trailer, https://youtu.be/vgbzFhOmKtY
Eljakim
Artiestennaam
Plaats
Heerenveen/Sneek/Zwolle
Samenvatting
De theatershow Kostganger gaat over een jongen die opgroeit in een dorpje ergens in het noorden van Nederland. Echter past hij niet zo goed bij de trage en steeds meer grijzer geworden omgeving van dit dorp. De vraag is of hij kan ontsnappen ?
De Reisgenoot
Artiestennaam
Plaats
Deventer en Utrecht (en reist overal naartoe ;-) )
Samenvatting
Maarten van Veen is een optimist, hopeloos romanticus en stadstroubadour. Geïnspireerd door zowel protestzangers als hiphop-artiesten van eigen bodem is de Reisgenoot met zijn menselijke, opgetogen liedjes op zoek naar verbinding en diepgang. Zijn luisterpop komt extra goed tot z’n recht in intieme kroegjes en huiskamers.