Muziek

Trio Marcel Verheugd Nachttrein naar Lissabon
Artiestennaam
Plaats
Neede
Samenvatting
De Nachttrein naar Lissabon is een reis naar binnen. Naar die plekken die naar het licht willen. Lissabon staat voor de plek waar ware vreugde, onder de zon, het donker overstijgt. Ik heb het mogen leven. Beschrijven. En nu bezingen. Link naar de Korte trailer, https://youtu.be/vgbzFhOmKtY
Maurits live in Maasland
Artiestennaam
Plaats
Amsterdam
Samenvatting
Publiek: Dit was een heerlijke avond! Als je van Billy Joel houdt is dit een absolute aanrader. Maurits Fondse is een muzikale, prettige en sterke persoonlijkheid, geeft een geweldige interpretatie en zijn stem past precies bij de nummers.
Charlotte Glorie
Artiestennaam
Plaats
Apeldoorn
Samenvatting
Wil jij jouw jubileum, reünie of kerstfeest een persoonlijk tintje geven? Verras je gasten met de humorvolle, spitsvondige en maatschappelijk betrokken cabaretvoorstelling “Bewogen & Bevlogen!” van Charlotte Glorie. Zij stemt haar luisterliederen en sketches af op jouw wensen en het gezelschap. Zo maakt Charlotte een onvergetelijke belevenis van jouw huiskamerbijeenkomst.
Otine van Erp en John van der Sanden
Plaats
Ommel
Samenvatting
‘Domweg zo mooi’ is het tweede muzikale poëzieprogramma van Otine en John. Er valt nog genoeg te genieten. Dus kwam er een tweede bloemlezing. John zingt en vertelt nog even enthousiast. Otine speelt nog prachtiger op haar accordeon. Ze nemen je mee langs mooie gedichten die op muziek zijn gezet en poëtische kleinkunstliedjes. Van en voor liefhebbers.
Duo Encanto
Artiestennaam
Plaats
Hilversum - Utrecht
Samenvatting
Met hun prachtige combinatie van fluit en gitaar, neemt Duo Encanto u mee op een muzikale reis van Bach tot Carlos Santana, Mozart tot Sting, en Gershwin tot Joan Soriano - een verbluffende melange die geen enkel muzikaal hart onberoerd zal laten.
Elin duo
Artiestennaam
Plaats
poederlee Belgie
Samenvatting
Een akoestische set waarbij het arrangement eerder een opname van het moment is. Het verrassingseffect, het onvoorspelbare en bovenal de frisheid van dat moment maken hun concert spontaan en beweeglijk.
Ensemble des Nuances
Artiestennaam
Plaats
Odijk/ Nijmegen
Samenvatting
Luister naar houten dwarsfluiten met een zachte, warme klank vol nuances. In overleg stellen we programma’s samen: een toegankelijk concert met “lichte” barokke muziek of een programma met informatie over muziek en geschiedenis. Met enthousiasme brengen we de rijke barokmuziek naar U!
De Reisgenoot
Artiestennaam
Plaats
Deventer en Utrecht (en reist overal naartoe ;-) )
Samenvatting
Maarten van Veen is een optimist, hopeloos romanticus en stadstroubadour. Geïnspireerd door zowel protestzangers als hiphop-artiesten van eigen bodem is de Reisgenoot met zijn menselijke, opgetogen liedjes op zoek naar verbinding en diepgang. Zijn luisterpop komt extra goed tot z’n recht in intieme kroegjes en huiskamers.
Water & Wijn
Artiestennaam
Plaats
Culemborg
Samenvatting
Water & Wijn is een duo dat (vooral) Nederlandstalig eigen werk speelt en (tweestemmig) zingt: poëtische liedjes over verlangen, liefde, drank en reizen. Met veel interactie, gezelligheid en soms een meezinger.
The Cozy's
Artiestennaam
Plaats
Noordwijk
Samenvatting
Covers (nederlands- en engelstalig) uit vervlogen en heden tijden, gezongen en begeleid op gitaar en mondharmonica. Meezingen mag!
Astrid Volckerick
Artiestennaam
Plaats
Zutphen
Samenvatting
Zangeres Astrid Volckerick brengt een sfeervol programma met jazz standards, jazz ballads, Franse chansons en Braziliaanse bossanova met begeleiding van een gitarist of pianist. U kunt ook kiezen voor een geheel Frans of Braziliaans programma. Sophisticated, mooi en verzorgd. Indien gewenst kan Astrid bij de Braziliaanse liedjes eigen poëtische Nederlandse vertalingen voordragen met muzikale omlijsting, .
Gevulde Heeren
Artiestennaam
Plaats
's-Hertogenbosch
Samenvatting
Samen hebben ze meer dan 100 jaar podiumervaring. Dit gezellig stel pensioengerechtigde mannen spelen een heerlijk gevarieerd repertoire uit de 60-70-80 er jaren. Wel bekende, maar minder voor de hand liggende popsongs, passeren de revue.