Cabaret / Kleinkunst

Charlotte Glorie
Artiestennaam
Plaats
Apeldoorn
Samenvatting
Wil jij jouw jubileum, reünie of kerstfeest een persoonlijk tintje geven? Verras je gasten met de humorvolle, spitsvondige en maatschappelijk betrokken cabaretvoorstelling “Bewogen & Bevlogen!” van Charlotte Glorie. Zij stemt haar luisterliederen en sketches af op jouw wensen en het gezelschap. Zo maakt Charlotte een onvergetelijke belevenis van jouw huiskamerbijeenkomst.
Otine van Erp en John van der Sanden
Plaats
Ommel
Samenvatting
‘Domweg zo mooi’ is het tweede muzikale poëzieprogramma van Otine en John. Er valt nog genoeg te genieten. Dus kwam er een tweede bloemlezing. John zingt en vertelt nog even enthousiast. Otine speelt nog prachtiger op haar accordeon. Ze nemen je mee langs mooie gedichten die op muziek zijn gezet en poëtische kleinkunstliedjes. Van en voor liefhebbers.
van Harten over de Liefde, v.l.n.r. Boudewijn, Henk Jan, Sybren
Plaats
Castricum
Samenvatting
Verhalen en eigen liedjes over de liefde; over het heerlijke vrijgezellenbestaan dat toch niet zo heerlijk blijkt te zijn, de ware vinden, trouwen, kinderen krijgen en dan ook nog een midlifecrisis. We spelen graag ‘unplugged’ in huiskamers en tuinen, want de liefde vraagt om een intieme sfeer.
Eljakim
Artiestennaam
Plaats
Heerenveen/Sneek/Zwolle
Samenvatting
De theatershow Kostganger gaat over een jongen die opgroeit in een dorpje ergens in het noorden van Nederland. Echter past hij niet zo goed bij de trage en steeds meer grijzer geworden omgeving van dit dorp. De vraag is of hij kan ontsnappen ?
De Reisgenoot
Artiestennaam
Plaats
Deventer en Utrecht (en reist overal naartoe ;-) )
Samenvatting
Maarten van Veen is een optimist, hopeloos romanticus en stadstroubadour. Geïnspireerd door zowel protestzangers als hiphop-artiesten van eigen bodem is de Reisgenoot met zijn menselijke, opgetogen liedjes op zoek naar verbinding en diepgang. Zijn luisterpop komt extra goed tot z’n recht in intieme kroegjes en huiskamers.