Theaterwagens, intiem zonder uw kamer

Theaterwagens,  intiem zonder uw kamer
Plaats
Nijmegen
Uitgebreide omschrijving

Huiskameroptredens bij uw thuis, maar niet in uw huis?
De Theateretappe heeft Theaterwagens, kleine mobiele theaters met alles wat je nodig hebt voor het professioneel maar wel intiem tonen van een voorstelling. Wilt u wel de voorstelling naar uw huis, buurt, wijk halen maar is uw huis niet geschikt of heeft u grotere plannen. Kijk dan eens op onze website en neem contact op!

Uiteraard zijn de Theaterwagens gewoon te huur maar wij organiseren ook buurttheaterfestivals samen met lokale partners. Kijk eens op onze website en bel vooral voor een toelichting!

Sinds 2010 zijn de Theaterwagens op vele evenementen ingezet, logisch want het is een faciliteit waar goed over is nagedacht met vele voordelen. De Theaterwagens zijn gemaakt uit de behoefte om kleinere producties altijd en overal een volwaardige plek te geven. Het publiek neemt in de Theaterwagen plaats op de tribune en kan ongestoord van een voorstelling of filmprogramma genieten. De Theaterwagens zijn geheel verduisterd en de geïsoleerde wanden maken dat elke voorstelling volledig tot zijn recht komt op iedere locatie.

De Theaterwagens zijn voorzien van een geluid- en lichtinstallatie, beamer, scherm, kachel en airconditioning. De buitenzijde van de Theaterwagen is indien gewenst met digital-printing makkelijk en betaalbaar aan te passen in de huisstijl van elke evenement. De Theaterwagens zijn snel te plaatsen en bij aankomst speelklaar. Ze bieden plaats aan 30 volwassenen of 40 kinderen. Hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor elk type road-show of promotie-evenement.

Bedrijfsnaam
De Theateretappe
Eigen naam
Pieter Schipmölder
Telefoon
06-55381985
  • Theaterwagens,  intiem zonder uw kamer
  • Theaterwagens,  intiem zonder uw kamer
  • Theaterwagens,  intiem zonder uw kamer

Stuur boodschap naar geregistreerde