Otine van Erp en John van der Sanden

Otine van Erp en John van der Sanden
Plaats
Ommel
Uitgebreide omschrijving

TERWIJL DE KATER SLIEP
In de Nederlandse taal wonen mooie gedichten. Accordeoniste Otine van Erp en Neerlandicus/theatermaker John van der Sanden besloten enkele daarvan op muziek te zetten. Ze combineerden die met kleinkunstliedjes die er volgens hen toe doen. Hun programma neemt zo het publiek anderhalf uur mee langs hoogtepunten uit de vaderlandse poëzie en de Nederlandse kleinkunst. Klassiekers als ‘Denkend aan Holland’ en ‘De idioot in het bad’ worden moeiteloos afgewisseld met kleinkunst van Bram Vermeulen en Frans Halsema. Met frisse verhalen bij de gedichten en prachtige accordeonmuziek. Van en voor liefhebbers!
Programmaduur: ca. 90 minuten (zonder/met pauze of in overleg)

DOMWEG ZO MOOI
muzikale poëzie en poëtische kleinkunst 

‘Domweg zo mooi’ is het tweede muzikale poëzieprogramma van Otine van Erp en John van der Sanden.Er valt nog genoeg te genieten. Dus kwam er een tweede bloemlezing. John zingt en vertelt nog even enthousiast. Otine speelt nog prachtiger op haar accordeon.

Net als in ‘Terwijl de kater sliep’ nemen ze je mee langs mooie gedichten die op muziek zijn gezet en poëtische kleinkunstliedjes: van ‘Domweg gelukkig in de Dapperstraat’ via Claus, Wilmink en Lanoye naar ‘Zo mooi’ van Maarten van Roosendaal. En weer terug. Van en voor liefhebbers.

Bedrijfsnaam
Otine van Erp en John van der Sanden
Eigen naam
John van der Sanden
Telefoon
0653455876
  • Otine van Erp en John van der Sanden
  • Otine van Erp en John van der Sanden

Send Message