Tamara Maria, Duo of Trio

Tamara Maria, Duo of Trio
Plaats
Nederland
Uitgebreide omschrijving

Hallo, ik ben Tamara Maria Tahalele. Ik heb mij gespecialiseerd in de muziekgenres : bossa nova muziek, fado muziek, latin muziek, jazz muziek, Braziliaanse muziek, Portugese muziek, Spaanse muziek en wereldmuziek. Ook zing ik soms in de oude Indiase taal Sanskriet of in de Indonesische taal of in de Hawaiiaanse taal.
Na het behalen van mijn conservatoriumdiploma, heb ik masterclasses gevolgd in Nederland en Brazilië bij vooraanstaande musici en docenten. Daarna heb ik samengewerkt met veel gerenommeerde nationale en internationale jazz-, pop- en wereldmusici op podia en in studio’s.
persoonlijk huiskamerconcert
Maar het meeste voldoening geven mij de intieme persoonlijke optredens zoals huiskamerconcerten. Omdat deze concerten heel warm en “in het moment” zijn. Ik heb dan het gevoel dat ik echt iets van mezelf geef en ook terugkrijg van de luisteraars. Dat creëert een band en een onvergetelijke authentieke belevenis en daar hou ik van. En wat is het dan dat ik zo graag deel en uitdraag ? Eigenlijk is dat, mijn eigen persoonlijke muzikale verhaal. Ik heb behalve Nederlands ook Indisch, Moluks en Portugees bloed door mijn aderen stromen en ik was als kind vertrouwd met klassieke, jazz, Indiase en Polynesische dans en muziek. Ik neem de luisteraar graag mee op mijn muzikale reis.
Ik zing met 1 of 2 professionele inspirerende muzikanten. Afhankelijk van voor welk programma u heeft gekozen. Verder hou ik zelf persoonlijk van mooi, indringend maar ook subtiel. Dus ik veroorzaak zeker geen overlast voor de buren ;-)

Overigens ben ik ook te boeken als workshop leidster van drempel lage zangworkshops voor allerlei niveaus dus ook voor mensen die denken dat ze niet kunnen zingen. Het doel is een leuke middag of avond met vrienden, familieleden of collega’s en op het eind ongegeneerd met zijn allen uit volle borst kunnen zingen.

Verder, geef ik samen met 2 klank kunstenaars meditatieve intuitieve stem/klankconcerten, waarbij je innerlijk tot rust kan komen en je weer kan opladen.

Bedrijfsnaam
Tamara Maria Music
Eigen naam
Tamara Maria
Telefoon
0654920584
  • Tamara Maria, Duo of Trio
  • Tamara Maria, Duo of Trio

Stuur boodschap naar geregistreerde