De Toonmachine

De Toonmachine
Plaats
Leusden
Uitgebreide omschrijving

Paul Valkenet vindt “het oude spul” zoals hij motorfietsen vanaf 1900 noemt, wel geinig. Ze zijn zelfs zo mooi dat deze machines ook getoond moeten worden.
Maar voor dat het zover was, ging er een periode van pionieren aan vooraf. Amper 20 jaar, vertrok hij met een zelf gebouwde motorbakfiets naar Monte Carlo. In 2014 was zijn motorfiets uit 1904 zo betrouwbaar, dat hij er van Leusden mee naar Parijs durfde te gaan. Een jaar later sjouwde het oudje in 14 dagen van Parijs naar Madrid. Wonderlijke taferelen vielen hen onderweg ten deel. Dit jaar trekken zij veel bekijks door op kombanen te rijden.

Paul en zijn motorfietsen, ze wijken sterk af van het stereotype beeld van “de motorrijder” en vormen een bijzonder stel. Ze zijn wel wat gewend en dragen het enthousiasme overal mee naar toe, dus ook naar u en uw gasten. De motorfiets ruikt en vervuilt niet. Er is veel met deze machines meegemaakt, juist door er mee te rijden.

De toehoorder geeft wel aan waar zijn interesse naar uit gaat. Over de belevenissen, dan weer over de kunst om er mee te rijden en soms gaat het ook over de pure techniek. Met de toonmachine zal uw initiatief een bijzondere kleur krijgen en in de herinnering van u en uw gasten blijven.

Bedrijfsnaam
Paul Valkenet
Eigen naam
Paul Valkenet
Telefoon
06-53160937
  • De Toonmachine
  • De Toonmachine
  • De Toonmachine
  • De Toonmachine

Stuur boodschap naar geregistreerde