Mix & Match – vocaal entertainment

Mix & Match – vocaal entertainment
Plaats
Alphen aan den Rijn
Uitgebreide omschrijving

Vier zangers. Vier performers. Vier theatermakers. Één stemvork.

Mix & Match verzorgt a capella entertainment voor elke gelegenheid. Met alleen vier stemmen en een stemvork brengen zij een muzikaal optreden mét een vleugje theater. De leden van Mix & Match leerden elkaar kennen op de musicalopleiding in Tilburg. Deze samenwerking blijkt zeer succesvol want tijdens Rijswijks Pracht wonnen zij de publieksprijs en deden ze al twee keer met groot succes mee aan het Delft Fringe Festival. In 2018 stonden zij in het theater met hun eigen avondvullende theaterconcert ‘Fier op een rij (met een stemvork erbij)’.

Versterkt of onversterkt
Als een ruimte vraagt om versterking van de zang is dit geen probleem. Mix & Match heeft draadloze zendermicrofoons waardoor ze altijd goed te horen zijn. Wil je liever een intiem, onversterkt optreden? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Van zwoele zomer tot sprankelende kerst
Mix & Match heeft een afwisselend en uitgebreid repertoire. Denk aan lichte en verrassende nummers van pop tot kleinkunst, afgewisseld met prachtige ballads. Rondom de feestdagen mixen zij klassiekers met swingende popmuziek en sfeervolle winterse nummers. Dit alles mét een vleugje theater!

Bedrijfsnaam
Mix & Match - vocaal entertainment
Eigen naam
Mix & Match
Telefoon
06 53977859
  • Mix & Match – vocaal entertainment
  • Mix & Match – vocaal entertainment

Stuur boodschap naar geregistreerde