Mirjam Mare Verhalenverteller

Mirjam Mare Verhalenverteller
Artiestennaam:
Mirjam Mare Verhalenverteller
Plaats:
Den Bosch
Uitgebreide omschrijving:

Mirjam Mare is een levendige persoonlijkheid met een fascinerende uitstraling. Haar vertelvoorstellingen zijn belevingen in passie en humor met veel theatrale elementen. Bloedmooie verhalen met een kwinkslag!

Ze is afgestudeerd aan de Theaterschool in Amsterdam. Naast haar lessen in Drama op o.a. de Logopedische Opleiding in Eindhoven, groeide haar belangstelling voor het theatraal vormgeven van verhalen. En nu is ze reeds meer dan vijfentwintig jaar met haar eigen verteltheater werkzaam door het hele land.

Repertoire
Haar repertoire omvat een 60-tal verhalen, variërend van horror, liefdesverhalen, oosterse vertellingen tot sprookjes van Bomans, en andere schrijvers zoals Belcampo, Renate Dorrestein, Joã Rosa.
Nieuw is haar vertelprogramma met Godinnenverhalen: o.a. de prikkelende mythe over Freyja, de Noordse godin, die besluit om met vier afzichtelijke, maar immens krachtige dwergen het bed te delen om zodoende de Brisingamen te verwerven. En over Inanna en haar reis naar de onderwereld. Vrouwpower!

Muziek
Wolfram Reisiger heeft muziek gecomponeerd, die haar verhalen extra versterken. Zijn accordeon kreunt en zingt, zijn fagot stampt en fluistert, zijn elektrische piano doet elk personage in het verhaal tot leven komen.
Zie wolframreisiger.nl

Verhaal op Maat
Sinds een aantal jaren vormt ze samen met Petulia van Tiggelen
Verhaal op Maat Producties, waarover u op hun site werkelijk alles kunt lezen: zie verhaalopmaat.nl

Workshops
Naast haar optredens geeft ze ook workshops in Presentatie (ook persoonlijke begeleiding) en natuurlijk in Verhalen Vertellen.
Bovendien helpt ze mee met het opzetten van huwelijksceremonies; per slot van rekening de start van een nieuw verhaal.

Bedrijfsnaam:
Mirjam Mare Verhalend Theater
Eigen naam:
Mirjam Reuwer
Telefoon:
0644450668
  • Mirjam Mare Verhalenverteller
  • Mirjam Mare Verhalenverteller

Stuur boodschap naar geregistreerde