Leon Lutterman

Leon Lutterman
Artiestennaam: Leon Lutterman
Plaats: Eemnes
Uitgebreide omschrijving:

Leon Lutterman heeft Inmiddels al 200 leuke, grappige maar ook ontroerende liedjes geschreven en ze worden door hem op een bijzondere manier gebracht. Met zijn stem om in weg te schuilen. Bij Leon Lutterman heeft een programma slechts een begin en een einde en alles wat daar tussen gebeurd wordt vooral bepaald door de mensen zelf en het moment.
Leon Lutterman draait geen programma af maar laat een programma ontstaan, daarbij schuwt hij de improvisatie niet, zowel op tekstueel als muzikaal gebied. Toch moet u geen ego- show verwachten want Leon past zijn liedjes en zijn programma het liefst aan op de gelegenheid en op degene die in het zonnetje hoort te staan, namelijk hij/zij die het lef heeft gehad om hem uit te nodigen.

Leon is één van Nederlands meest bekende en geboekte troubadours; in alle windstreken heeft hij al eens opgetreden. Als u Leon boekt dan klopt het muzikaal bij uw gelegenheid en wordt er nog lang in positieve zin over nagesproken!

Qua repertoire ligt Leon’s specialisme bij het Nederlandstalige lied, variërend van het Wilhelmus uit 1568 tot de laatste hit van vandaag de dag. Engels, Frans, Duits en Spaans repertoire hoort ook tot de mogelijkheden, alsmede vrije improvisaties in Russisch, Japans en Swahili.
Daarnaast kan Leon putten uit een omvangrijk eigen repertoire. Combineer deze veelzijdigheid met de diverse kostuums van Leon en u vindt wat u zoekt!

Leon levert ook maatwerk; liedjes voor promotiedoeleinden en reclame, voor jubilea, speciale gelegenheden, clubliederen; alles is mogelijk en in diverse talen.
Ook het ten gehore brengen van een speciaal lied of het favoriete lied van een dierbare bij een begrafenis, crematie of herdenkingsdienst behoort tot de mogelijkheden.
En natuurlijk is ook alles wat Leon nog niet eerder gedaan heeft een welkome uitdaging en bespreekbaar!

Bedrijfsnaam: Leon Lutterman Troubadourservice
Eigen naam: Leon Lutterman
Telefoon: 035-5315920
  • Leon Lutterman
  • Leon Lutterman

Stuur boodschap naar geregistreerde

Registratie titel:Leon Lutterman