Jacky’s Choice

Jacky’s Choice
Jacky’s Choice
Jacky’s Choice
Jacqueline van Lint en Ronald Günther
Uitgeest/Heemskerk
Jacqueline en Ronald zijn ervaren muzikanten en hebben een ruime podiumervaring. Jacqueline zingt en speelt piano, gitaar, mondharmonica en lichte percussie, Ronald zingt en speelt gitaar. Inmiddels hanteren zij beiden ook de basgitaar. Op het repertoire staan naast eigen geschreven nummers ook een aantal covers.
0650469501

In januari 2015 startte de muzikale samenwerking tussen de singer-songwriters Jacqueline van Lint en Ronald Günther. Inmiddels hebben zij onder de naam Jacky’s Choice een groot aantal optredens achter de rug.

Jacqueline over Ronald: Ronald is positief ingesteld, enthousiast en geeft mij muzikale (speel)ruimte, wat mij motiveert om de lat steeds wat hoger te leggen. Dit komt onze muzikale creativiteit ten goede en dat is volgens mij ook goed te horen en te zien als wij samen op het podium staan.
Ronald over Jacqueline: Jacqueline is een veelzijdige muzikante, die mij stimuleert om mijn muzikale grenzen te verleggen. Jacqueline geeft mij een bepaalde mate van vrijheid, inspireert, heeft humor, maar is ook kritisch en weet wat zij wilt. Kortom, na jarenlang solo te hebben opgetreden is het heerlijk om met Jacqueline op het podium te staan.

  • Jacky’s Choice
  • Jacky’s Choice

Stuur boodschap naar geregistreerde

Jacky’s Choice