Ensemble des Nuances

Ensemble des Nuances
Plaats
Odijk/ Nijmegen
Uitgebreide omschrijving

Ensemble des Nuances

In onze concerten komt de geschiedenis weer tot leven: op historische fluiten spelen we muziek uit de tijd van barok tot klassiek. Ieder instrument heeft zijn eigen verhaal en klank. Ga mee op reis in de muzikale wereld van koningen en vorsten en beleef een concert met muziek in barokke pracht en praal of klassieke eenvoud!

We zijn Anastasia Anufrieva en Susanne Wendler en hebben ons in het spelen van oude dwarsfluiten verdiept, omdat we de warme klank van de houten fluiten zo mooie vinden, die zo anders is als bij de moderne zilveren of gouden dwarsfluit.

In overleg met u kunnen we een programma naar uw wensen samenstellen. U kunt voor een concert met veel herkenbare melodieën kiezen zoals bv de jaargetijden van Vivaldi, het bekende Largo van Albinoni of Bach’s Badinerie of delen uit de Toverfluit van Mozart. U kunt ook voor een concert met een verhaal kiezen: we vertellen dan meer over de muziek en de fluiten die we spelen, het thema kan dan bijvoorbeeld Nederlandse muziek zijn. Op het programma kunnen dan Antoine Mahaut, Willem de Fesch en ook Wolgang Amadeus Mozart staan. Dan komt de geschiedenis in klinkende noten tot leven. Samen vinden we zeker de juiste tonen!

Bij een huiskamerconcert spelen we live in uw woonkamer. De muziek is heel dichtbij en wordt zo een fantastisch belevenis. Zo een intiem concert spiegelt heel goed weer, hoe vroeger in de huiskamers muziek werd gemaakt, het is een bijzondere ervaring bij een bijzondere gelegenheid of als cadeau voor een muziekliefhebber!

Bedrijfsnaam
Fluiten met Plezier
Eigen naam
Susanne Wendler, Anastasia Anufrieva
Telefoon
0302546857/ 06 20725054 / 0633922402
  • Ensemble des Nuances
  • Ensemble des Nuances

Send Message