Charlotte Glorie

Charlotte Glorie
Plaats
Apeldoorn
Uitgebreide omschrijving

Organiseer je in je huiskamer of in een knus zaaltje een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega’s? Dan vind je het vast leuk om je gasten iets meer voor te schotelen dan de gebruikelijke hapjes en drankjes. Als jouw gezelschap wel in is voor een kleinkunstprogramma vol humor, diepgang en maatschappelijke betrokkenheid, nodig dan Charlotte Glorie uit. Haar voorstelling “Bewogen & Bevlogen!” maakt van jouw jubileum, huwelijksfeest, reünie of verjaardag een onvergetelijke belevenis.
Met haar originele kijk op het leven en de maatschappij verrast Charlotte al ruim dertig jaar zeer uiteenlopende groepen in kleine theaters, verenigingsgebouwen, scholen, kerken en zorginstellingen. Ze schrijft en componeert al haar sketches en luisterliederen zelf en begeleidt zichzelf aan de piano. Als in de huiskamer geen (elektronische) piano aanwezig is, brengt ze haar eigen keyboard mee.
De muziek van al Charlottes liederen ligt goed in het gehoor en is tegelijk origineel. Haar teksten zitten vol woordspelingen en onverwachte wendingen. In de loop der jaren heeft deze blinde kleinkunstenares een zeer breed repertoire opgebouwd. Per voorstelling kiest ze daaruit wat het beste bij de gelegenheid en de publieksgroep past. Daarnaast gaat zij, als jullie dat leuk vinden, samen met jullie lekker uit haar dak met bekende meezingers! Tevens luistert zij graag jouw kerstfeest op met een afwisselend repertoire van sfeervolle en eigentijdse kerstliederen en -verhalen.
Charlotte bespreekt van tevoren met jou wat je wensen zijn, wat de gelegenheid van het samenzijn is en wat de leeftijden, interesses en gezamenlijke drijfveren van jouw genodigden zijn. Op grond daarvan stelt ze een programma samen dat op jullie bijeenkomst is afgestemd. Met plezier schrijft ze voor jullie een speciaal themalied. Ook vindt Charlotte het heerlijk om in te spelen op reacties uit het publiek en de situatie van het moment. Daardoor is elke voorstelling uniek en zullen je gasten er nog lang over napraten!

Bedrijfsnaam
Charlotte Glorie
Eigen naam
Charlotte Glorie
Telefoon
0638253831
  • Charlotte Glorie
  • Charlotte Glorie

Send Message