Best By Candlelight

Best By Candlelight
Best By Candlelight
Best By Candlelight
Antoine Hertoghe
Antwerpen, Belgium
Genieten van gezonde mix van creativiteit, technologie en muzikaliteit in een warme en gezellige candlelight atmosfeer. Zo zou je dit solo project van zanger-gitarist Antoine Hertoghe het beste kunnen omschrijven. Al is dit een One Man Band, klinkt het dankzij technologische snufjes alsof er bij momenten een klein ensemble in je huiskamer zit. Ontdek deze zeer originele aanpak via de filmpjes op de website en laat je overtuigen !!

+32496700008

Repertoire

Een journalist van The New York Times is tot de conclusie gekomen door afspeellijsten te bestuderen van streamingdiensten, dat de kans zeer groot is dat je favoriete nummers of muziekgenres uit je jeugd komen.

Antoine leerde als kind popmuziek ontdekken in de jaren 80. Begin jaren 90, toen de jaren 60 weer populair waren bij de jeugd, leerde hij met die muziek gitaar spelen. Later, tijdens zijn muziekopleiding leerde hij alle stijlen met elkaar te verbinden en dit resulteert in een mooie reis doorheen de tijd. In zijn meest pure vorm, en dat is voor akoestische muziek zeker het geval, zijn mooie melodieën, harmonieën en teksten echter tijdloos en gaan ze naadloos in elkaar over zodat alles een mooi geheel vormt.

Beleving

Onder het motto : “Muziek is gemaakt om naar te luisteren en te genieten” : gaat BBC trachten je emoties te raken en je eventjes alles doen vergeten. Het spreekt voor zich dat de juiste omgeving hier van cruciaal belang is. Een gezellig podiumcafé, je prachtige ingerichte living voor een huiskamerconcert, je mooi onderhouden tuin voor een prachtig zomers tuinconcert wanneer de zon ondergaat, de Kerk om de hoek … zolang de juiste sfeer gecreëerd word en de mensen bereid zijn om te luisteren en te genieten, heb je de juiste setting voor ogen. Het aantal luisterende oren maakt ook niets uit zolang ze de juiste klanken opnemen.

  • Best By Candlelight
  • Best By Candlelight

Stuur boodschap naar geregistreerde

Best By Candlelight