ABC Black Gospelkoor

ABC Black Gospelkoor
ABC Black Gospelkoor
Amsterdam

ABC betekent Amsterdam Black gospelkoor voor jou speciale gelegenheid bij jou thuis. Het is een gezellige groep zangeressen uit heel Nederland.  Naast het feit dat je het koor als gospel act kunt boeken zijn ze ook beschikbaar om een workshop te geven.

Bekende gospelhits passeren de revue, van Oh Happy Day, Stand By Me, Down By The River Side, This Little Light of Mine en Go Like Elijah. ABC Black gospelkoor heeft een uitgebreide repertoire dat uitsluitend uit meezing liedjes, opzwepende gospel, klassieke soul en swingende Motown nummers bestaat.

Ben je in de efteling of de winteravonden van dierenpark Amersfoort geweest? En heb je de feestelijke sfeer geproefd van de gospelkoren? Dan weet je dat een kleine zanggroep een groot impact maakt. Het muziek verbindt iedereen waarin vreugde centraal staat bij je bruiloft of een workshop bij je feestje thuis.

Als je voor een gospel workshop kiest zullen alle leden en jullie gasten lekker kunnen meezingen, stompen, swingen en ritmische klappen samen. Dat heet “call & response” en maakt deze inspirerende muziek zo uitzonderlijk. Tijdens de workshop, begint een voorzanger met zingen, gevolgd door een reactie van het koor of jouw familie en vrienden.

Black gospelmuziek is zeer levendig, bijzonder en opzwepend. Robuuste songs sluit naadloos aan bij ritmische klanken. Bovendien voegt een gospelgroep iets heel speciaals en unieks toe aan een huisfeestje. Stel je voor een onverwachte workshop op je bruiloft met opwekkende live muziek. Een close-harmony zanggroep imponeert op alle fronten, waardoor je indruk maakt op je gasten. Het stukje zal sfeerverhogend werken en is een buitengewoon aangename verrassing.

Een kleine zanggroep zoals ABC gospelkoor past prima in een huiskamersfeer. Het is een laagdrempelige workshop, mini gospel concertje en voor alle gasten ongeachte leeftijd en levensovertuigingen toegankelijk.

Wil je een geslaagd bruiloft, feest, feestelijke opening of gospel workshop organiseren? Je kunt een kleine bezetting van 3 tot 9 gospelzangeressen (met/zonder gospelkleding) in zetten.

Voor meer informatie en boekingen email ABC Black gospelkoor.

Clover Jean Entertainment
Clover Jean
ABC gospelchoir
+31207724358
  • ABC Black Gospelkoor
  • ABC Black Gospelkoor

Stuur boodschap naar geregistreerde

ABC Black Gospelkoor