Peter Hanssen

Peter Hanssen
Peter Hanssen
Peter Hanssen Goochelarij
Peter Hanssen
Breda
Peter heeft een speciaal voor de huiskamer ontwikkelde goochelshow en workshop. Tijdens de show staat Peter achter zijn goocheltafel en het publiek zit om de tafel heen. Vlakbij zodat alles goed te volgen is. Al zitten ze er met hun neus bovenop, de trucs blijven onbegrijpelijk. Peter werkt in de verhalende sfeer en enkele toeschouwers kunnen assisteren bij het goochelen. Zowel voorstelling als workshop zijn geschikt voor alle leeftijden.
06-50661692
, ,

Peter Hanssen heeft, speciaal voor in de huiskamer, een voorstelling op zijn repertoire staan. Deze is bij uitstek geschikt voor een verjaardag of kinderverjaardag maar ook andere festiviteiten in familiekring lenen zich uitstekend voor een goochelvoorstelling. Goochelen op een kinderfeest of kinderparty. Groepen tot ca. 15 personen zitten rond de tafel, waaraan Peter Hanssen zijn verbazingwekkende toeren laat zien. Regelmatig wordt Peter terzijde gestaan door het aanwezige publiek. Verhalen en vingervlugge trucs wisselen elkaar in hoog tempo af. Rustig wordt naar een climax toegewerkt. Niemand blijft hierna met lege handen achter. Goochelen op hoog niveau voor een klein publiek in een beperkte ruimte.
Magic Workshop voor kinderen
Goochelaar Peter Hanssen ontwikkelde speciaal voor de kinderboekenweek 2005 een workshop. Ook na deze periode is de workshop als originele activiteit te boeken. In deze workshop, die nadrukkelijk bedoeld is voor kinderen van 8 tot 12 jaar, leert goochelaar Peter een aantal trucs aan de toeschouwers. De trucs zijn wat betreft moeilijkheidsgraad op goocheldoosniveau. Deze 45 minuten durende workshop is uitgetest in veel uiteenlopende situaties. Alle materialen die de kinderen nodig hebben, komen uit de lege (!) goochelkist van Peter Hanssen. Uiteraard krijgt iedere deelnemer na afloop een diploma als bewijs dat hij heeft deelgenomen aan deze activiteit.

Magic Workshop voor volwassenen
Altijd al willen kijken in de keuken van een goochelaar? Peter Hanssen biedt u nu die mogelijkheid. In zijn magic workshop licht hij een tipje van die geheimzinnige sluier op. De volgende zaken passeren de revue: Een snelle blik in de geschiedenis van de  goochelaars zodat we weten waarover we praten. De ene goochelaar is de andere niet m.a.w. welke vormen van goochelen worden onderscheiden. Volgens welke principes werken trucs van goochelaars. Uitleg en illustratie hiervan met goocheltrucs (een aantal wordt uitgelegd). E.e.a. wordt ondersteund door een flitsende beamerpresentatie. Natuurlijk gaan alle aanwezigen aan de slag met een of meerdere goocheltrucs. Doen is het devies. Peter zal zeker ook een aantal trucs vertonen waar de toeschouwer met de opgedane kennis nog meer van kan genieten.

De magic workshop wordt gegeven in een rustige ruimte voor groepen tot ca. 30 personen. De duur is 45 tot 60 minuten. Alle materiaal (beamer, scherm, laptop, goocheltrucs en materiaal om mee naar huis te nemen en te oefenen) wordt door Peter Hanssen Goochelarij verzorgd. Indien nodig kan Peter tijdens de workshop inspelen op een thema of voorwerp waardoor deze workshop ook uitermate geschikt is voor teambuilding, personeelsuitjes en productpresentaties.

  • Peter Hanssen
  • Peter Hanssen

Stuur boodschap naar geregistreerde

Peter Hanssen