Clover Jean Gospel & Soul Choir

Clover Jean Gospel & Soul Choir
Clover Jean Gospel & Soul Choir
Clover Jean Entertainment
Clover Jean
Amsterdam
Wij zijn Clover Jean Gospel & Soul Choir, een fun gospelkoor dat Black American Gospel songs combineert met R&B en pop en dit brengt met een soulvolle sound. Door ons te boeken haalt u een gospelkoor à la Sister Act in huis dat een breed publiek aanspreekt: een sound waarmee u de toeschouwers weer iets nieuws en fris hebt te bieden.
020 7724358
,

Clover Jean Gospel & Soul Choir
is een gospelkoor met singers afkomstig uit heel Nederland, opererend vanuit Amsterdam. Met passie en warmte combineren ze authentieke black American gospel met R&B en pop steevast soulvol uitgevoerd, loepzuiver en overtuigend. Waar ze ook optreden, de Clover Jean Gospel & Soul Choir laten niemand onberoerd. Met hun prachtige stemmen zingen ze vol overtuiging en recht uit het hart.

Van gospel showkoor tot eigen sound
Clover Jean Gospel & Soul Choir is 8 jaar geleden opgericht als een gospel showkoor. Onder de bezielende leiding van Clover Jean, heeft de groep zich ontwikkeld tot een uniek koor met een eigen sound.

Unplugged of versterkt: het klinkt even prachtig
Of het nu gaat om een optreden voor intimi of voor een groter publiek: de Clover Jean Gospel & Soul Choir raken je. Van ontroerende tot opzwepende songs, oprecht gezongen vanuit het hart, krachtig en indrukwekkend waarbij de individuele stemmen van de koorleden prachtig uitkomen.

Daarnaast vermaken en moedigen we iedereen aan om tijdens ons optreden te participeren. Dat betekent meezingen en meebewegen waarmee u uw evenement een extra feel geeft.

Meer informatie vind je op www.cloverjean.com.

  • Clover Jean Gospel & Soul Choir

Stuur boodschap naar geregistreerde

Clover Jean Gospel & Soul Choir